הידוק קשרי מזון בין ישראל לסין

יום ה', 11 ביוני 2015

 

משלחת של מומחי יין מסין- בביקור בתעשיית המזון והיין.

 "בישראל יש ידע מתקדם בתעשיות המזון  ובהן גם תעשיית היין - כך סיכמו את ביקורם בארץ חברי משלחת  מסין שבאו ללמוד את הנושא

בתאריך 4.6.15, הגיעה קבוצה של מובילי דעת קהל ומומחי יין ןמזון מהמובילים בסין לביקור בין היתר ביקב ומרכז המבקרים של "יקב רימון" בא.ת. דלתון.

את המשלחת לוותה הגברת יאנג מ"בייג'ין אורגניק", היבואנית הרשמית של מותגי "רימון" בסין.

לדברי אבי נחמיאס, מנכ"ל היקב: "ביקור המשלחת הסינית מהווה נדבך חשוב נוסף בהעמקת הקשרים העסקיים של היקב עם השוק הסיני. התעשייה הישראלית מוערכת מאוד ברחבי העולם ובמיוחד בסין, בה המוצרים הישראליים נתפסים כאיכותיים, חדשניים ופורצי דרך". יצוין כי הפעילות בסין מהווה המשך ישיר להתרחבות של יקב רימון ברחבי העולם ועד כה משווק היקב את מוצריו גם בארה"ב, יפן, אירופה ועוד.

יקב רימון, שהוקם בשנת 2001 ע"י משפחת נחמיאס מכרם בן זימרה, מהווה כיום מרכז עולמי לייצור יינות על טהרת פרי הרימון. היקב מפתח זן רימונים  מיוחד הרשום כפטנט, שניחן ברמת סוכר במידה הנדרשת לייצור יין. במקביל להתמחותו ביינות, מייצר היקב מוצרים נוספים על טהרת הרימון ובימים אלה שוקד על השקתו של קו מוצרים קוסמטיים פרימיום, מבוססי מחקר ופיתוח.

מצפים להידוק יחסים בין ישראל לסין בתחומי תעשיות המזון גם נוכח ההצלחה עד כה ברכישת השליטה בחברת "תנובה".